Yrityskulttuuri ja työpaikat

Meillä ip-labelilla erinomaista suorituskykyä vaativat myös muut kuin tuotteemme. Loistavat asiantuntijamme ovat yhtä lailla digitaalisten palveluiden vaativia käyttäjiä ja kuluttajia. Halu optimaaliseen käyttäjäkokemukseen vetää heitä luomaan tehokkaita ja silti yksinkertaisia ja helppokäyttöisiä APM-tuotteita.

 

Erinomainen suorituskyky alkaa tästä

Monikulttuurinen ympäristö, sisäinen promootio, ideoiden ja yrityksen varojen jakaminen, tiimityöskentely ja runsaasti briljantteja ajatuksia ja innovaatioita – nämä ovat osa suorituskykymme rakennusaineista. Kattava APM-tuotteistomme tarjoaa tiimeillemme laajan kattauksen erilaisia haasteita ja käytettäviä tekniikoita. Liity meihin. Kyse on enemmästä kuin työstä, kyse on kokemuksesta.

 

ip-label on nopeasti kasvava kansainvälinen yritys inhimillisessä mittakaavassa

ip-label on saanut ANVARin [French National Agency for Research Valuation] “Innovatiivinen yritys” -tunnustuksen, joka tarkoittaa, että yrityksemme pyrkii hyödyntämään inhimillisiä kykyjä ja pitämään huolta niistä. Toimintamme kasvaessa yli 20 % vuosivauhtia aktiivinen rekrytointi on kaikilla nopean kasvun osa-alueilla osa arkeamme. Jos haluat parantaa digitaalisten palveluiden koettua laatua kanssamme ja olet valmis työskentelemän kunnianhimoisessa ja haastavassa projektissa, kerro meille sähköpostilla, miksi haet meiltä töitä ja mitä työtä olet etsimässä. Liitä viestiin CV:si ja lähetä viesti tiimillemme
Ota yhteyttä!