Sosiaalinen vastuu

Vaikka ip-label on tänä päivänä Euroopan johtava kaikkien digitaalisten palveluiden loppukäyttäjäkokemusten mittaamiseen erikoistunut yritys, näin ei luonnollisesti ole ollut aina. Yhtiömme ei ole unohtanut vaatimatonta alkutaivaltaan 1990-luvun loppupuolella, jolloin vasta perustettu yritys toimi autotallissa jossain Pariisin lähettyvillä.

 

Tuemme yhteisöä ja haluamme vuorostamme antaa jotakin

ip-label on tänä päivänä läsnä eri puolilla maailmaa joko fyysisesti tai valtuutettujen yhteistyökumppaneittensa kautta, ja sen ansiosta ymmärrämme yhteisöllisyyttä ja toisten auttamisen tärkeyttä yhä paremmin. Sen vuoksi olemme myös hyvin mielellämme mukana kehittämässä yrityksemme sosiaalista vastuuta eli sosiaalista omaatuntoamme.

“Jakaminen on yrityksen ydinarvoja. Se koskee luonnollisesti myös työntekijöitämme niin tiedon ja yrityksen varojen jakamisen kuin läpinäkyvyyden vaatimuksenkin osalta. Periaatteemme ulottuu yhteisössä myös laajemmalle ja kehittää ymmärrystämme sosiaalisesta vastuusta. ” kertoo ip-labelin toimitusjohtaja Eric Varszegi.

 

Henkilökunnan sitoutuminen

Yrityksellä on jatkuvasti voimassa oleva hanke, jossa työntekijöitä kannustetaan aktiivisesti osallistumaan yhteisön tai voittoa tuottamattomien organisaatioiden tapahtumiin. Lisäksi työntekijät voivat ehdottaa vuoden aikana ohjelmaa tai järjestöä, joka palvelee paikallisten tai kansainvälisten yhteisöjen tarpeita. Tällaisia voivat olla esimerkiksi nuorisotyö, koulutus, terveydenhuolto jne. Johtoryhmä käy joka vuosi ehdotukset läpi ja valitsee niistä yhden tai useamman ip-labelin virallisen sponsorointituen saajaksi.

 

Nykyinen ohjelma

2013 ja 2014: Fondation Lecordier – Rahasto pariisilaisten kodittomien naisten auttamiseksi

“Lahjoituksenne avulla olemme voineet antaa suojan hyvin monelle sitä tarvitsevalle naiselle. Sen ansiosta saamme yli 400 yöpymistä näille naisille. Se voi muuttaa heidän elämänsä ja tarjoaa heille suojaa, turvallisuutta ja tietenkin myös yksityisyyttä.” Agnes Lecordier, perustaja, www.fondationlecordier.org.

 

Edelliset ohjelmat

  • 2012/2011: Amour & Manon Orphanage, Beninin tasavalta
    Järjestö tarjoaa asunnon, ruokaa, turvallisuutta jne. orvoille Beninin tasavallassa.
  • 2012/2011: Aidra/Emergence of Rugby, Gabon: http://www.aidra.org
    Järjestö edistää, opettaa ja kannustaa lapsia pelaamaan rugbya Gabonissa.
  • 2010: Ranskan Punainen Risti – Haiti http://www.croix-rouge.fr/
    Haitissa vuonna 2010 tapahtuneen maanjärjestyksen jälkeen teimme lahjoituksen Ranskan Punaiselle Ristille luonnonkatastrofin uhreille järjestettävää hätäapua varten.