Johto

Johtoryhmämme pistää koko APM- ja QoE-osaamisensa ja taitonsa peliin asiakkaitten hyväksi.

 

Eric Varszegi, Chief Executive Officer, perustaja

Eric Varszegi

Eric työskenteli ensin konsulttina ja sitten johtajana Mercuri Internationalilla (maailman johtava liiketoimintojen konsulttitoimisto) 9 vuoden ajan. Hänen tiimiinsä kuuluu 500 yritystä. Vuoden 1997 alkupuolella hän otti vastaan Oléanen myyntiosaston johtajan toimen. Joulukuussa 1999 hän siirtyi ISDnet/Cable & Wirelessin myynti- ja markkinointijohtajaksi. Vuoden 1999 lopussa hän käynnisti ip-label-projektin.

 

 

 

Christophe Depeux, Managing Directer perustajaosakas

Christophe Depeux

Ranskassa ja Isossa-Britanniassa suoritettujen laajojen myynti- ja markkinointiopintojen jälkeen Christophe palasi alkuperäisen alansa, strategisen johtamisen ja taloushallinnon, pariin. Useiden ulkomailla suoritettujen tehtävien ja toimien jälkeen hän siirtyi apulaismyyntipäälliköksi Oléanelle, jossa hän oli viisi vuotta mukana kehittämässä menestyksekästä, Ranskan johtavaa yritysinternetoperaattoria, kunnes France Télécom osti yrityksen vuonna 1999. ip-label-projektin toisena perustajana hän määritti ja johti Ranskan myynti- ja markkinointipolitiikkaa vuodesta 2000 alkaen. Vuodesta 2005 hän johti kansainvälistä kehitystä (Eurooppa, Aasia, Pohjois-Amerikka jne.). Vuonna 2007 hän siirtyi Kiinaan perustamaan tytäryhtiöitä Shanghaihin ja Hong Kongiin. Tämän alueen menestyksekkään liiketoimintakehityksen myötä Christophe palasi Eurooppaan ja otti vastaan ip-label-konsernin pääjohtajan toimen vuonna 2010.

 

Franck Perez, Chief Financial Officer

Franck PerezTalous- ja yrityshallinnon master-tutkinnon jälkeen Franck aloitti työuransa tilintarkastajana, ennen kuin siirtyi DHL Internationalin palvelukseen erilaisiin talous- ja hallinto-organisaation uudelleenjärjestelytehtäviin. Vuonna 1993 hän siirtyi amerikkalaisen VIA NET.WORKS Inc -konsernin palvelukseen, jossa toimi ensin talouspäällikkönä ja sittemmin konsernin talouspäällikkönä noin 10 organisaatiossa Euroopassa. Tämän jälkeen Franck hankki projektinhallinta-asiantuntemusta televiestintä- ja teollisuussektoreilta erilaisissa konsultointitehtävissä, kunnes tuli ip-labelille talouspäälliköksi vuonna 2009.