Mukautettujen mittareiden tulokset sovitetaan raportoinnissa yrityksenne graafisiin sääntöihin ja sisäisiin toimintamalleihin.
Dataviz APM reporting

Eri mittareiden ymmärtäminen on tärkeää

Käyttäjäkokemus ei ole vain tekninen mittari – se on elintärkeä tekijä yrityksenne toiminnassa:

  • Kuinka monta käyttäjää tietty häiriö maksoi?
  • Kuinka moni tilaus jää ilman lopullista sinettiä?

Dataviz tarjoaa mittareita, joiden avulla tiedät joka päivä, miten käyttäjäkokemusten laatu vaikuttaa toimintaanne. Dataviz yhdistää mittaustiedot yrityksen tai ulkopuolisten palveluntarjoajien (web-analyytikkojen, helpdeskin jne.) sovellustietoihin.

Mukautettujen mittareiden tulokset sovitetaan raportoinnissa yrityksenne graafisiin sääntöihin ja sisäisiin toimintamalleihin.
Dataviz APM

Toimintamalleihin sovitetut raportit

Dataviz on ratkaisu, joka mukauttaa raportit ja mittarit yrityksen tarpeisiin sopiviksi. Ratkaisun avulla käyttöön saadaan viritettyjä mittareita, jotka tuovat esiin käyttökelpoisia tietoja ja niiden välisiä vaikutussuhteita. Suorituskykyanalyyseihin erikoistunut tiimimme auttaa luomaan mittareita, joilla on todellista merkitystä toiminnallenne. Visuaalisen prototyypin hyväksynnän jälkeen tiimimme luo raportit ja toimittaa ne teille nopeasti.

Saatte käyttöönne tarkoin harkittuja Internet-pohjaisia mittareita, joiden seuraaminen on helppoa miltä tahansa laitteelta, millä tahansa selaimella. Tulokset voidaan myös lähettää sähköpostilla PDF- tai CSV-tiedostona sovituin väliajoin.

 

LATAA TUOTEKUVAUS
Dataviz

Samat raportit tekniselle puolelle ja muille tiimeille

Dataviz toimii yrityksen eri osastojen käyttämien lukuisten omien työkalujen yläpuolella ja voi tarjota sen vuoksi  analyysejä, jotka perustuvat kaikille merkittävää tietoa sisältäviin mittaustuloksiin.

Sen avulla voitte seurata palvelutasosopimusten toteutumista ja saada käsityksen verkkopalveluiden käyttöhäiriöiden todellisesta merkityksestä toiminnallenne. Sen avulla kaikki tiimit puhuvat samaa kieltä.

Haluatko kokeilla Dataviziä?

Ota yhteyttä!