Verkkovalvonta

Digitaalisen suorituskyvyn merkitys on nykyään erittäin suuri kaikentyyppisissä yrityksissä, ja sitä voidaan parantaa verkkovalvonnan avulla. Yrityksen verkkosivuston on vastattava yrityksen imagoa sekä sisällön (videot, chat-toiminnot, suoratoisto, ulkopuolinen sisältö, verkkokyselyt jne.) että suorituskyvyn (jatkuva saatavuus, nopeus jne.) osalta. Monimutkainen käyttäjäympäristö (selaimet, laitteet jne.) tekee siitä vielä haastavampaa.

 

Verkkovalvonta auttaa parantamaan yrityksen digitaalista suorituskykyä!

Verkkovalvonta

Verkkovalvonta

Huonolla verkkosuorituskyvyllä voi olla erittäin suuri vaikutus yrityksen toimintaan ja imagoon: se voi johtaa kauppojen menetyksiin, negatiiviseen imagoon, käyttäjien ja asiakkaiden tyytymättömyyteen jne. Tämän vuoksi verkon suorituskyvyn valvonta on ratkaisevan tärkeää onnistuneen web-strategian toteuttamiseksi.

 

Verkkovalvonta – ip-label

ip-label tarjoaa ratkaisuja kaikentyyppisten verkkotekniikoiden (1.0, 2.0 jne.) valvontaan. Mittausverkostomme kattaa yli 100 mittauspistettä eri puolilla maailmaa, ja on siten Euroopan tihein ja kattavin. Mittausagenttejamme on lukuisissa maissa, esimerkiksi Espanjassa, Ruotsissa, Ranskassa Venäjällä ja Keski-Euroopassa. Haluamme tarjota asiakkaillemme Euroopan parhaan näköalan Internet-toimintoihin. Järjestelmämme toimii reaaliajassa ja suorittaa noin 70 miljoonaa mittausta ympäri vuorokauden. Lukuisien kansainvälisten ja paikallisten toimijoiden kanssa solmittujen sopimusten ansiosta ip-label voi tarjota riippumattoman ulkopuolisen tahon todellisen suorituskyvyn mittaamiseen joko pakotetussa tai todellisessa tilanteessa.
Vuodesta 2011 alkaen valikoimaamme on kuulunut aktiivinen, robotteihin perustuvan valvonnan lisäksi myös todellisten käyttäjien valvonta. Se mahdollistaa verkon suorituskyvyn mittaamisen (loppukäyttäjävalvonnan) verkkosivuston KAIKKI käyttäjät huomioiden. Sen avulla saadaan käsitys yksittäisten käyttäjien todellisuudessa kokemasta suorituskyvystä käyttäjien käyttöympäristöstä (laitteista, selaimista, sijainneista, käyttöjärjestelmistä ym.) riippumatta. Aktiivista valvontaa ja RUM-tekniikoita yhdistävien uuden sukupolven loppukäyttäjien valvontaratkaisujen avulla pystymme tarjoamaan juuri oman yrityksenne tarpeisiin mukautettua mittauspalvelua.

Haluatko tietää lisää verkkovalvonnasta tai verkkosuorituskyvyn valvonnasta? OTA YHTEYTTÄ