Nagios-integrointi

APM-ratkaisumme ovat avoimia ja ne voidaan integroida helposti kolmansien osapuolien tuotteisiin. Esimerkiksi yhdistelmä Newtest ja Nagios tarjoaa täydellisen näkyvyyden sovellusten suorituskykyyn.

 

Newtest ja Nagios -integrointi

Newtest on tuote, jonka tehtävänä on mitata, valvoa ja parantaa sovelluspalveluiden laatua ja käyttäjän työasemalla tarjottavien palveluiden tasoa.
Valvontahuoneisiin tarjolla on myös lisämoduuli, Newtest-operointiportaali (NOP). Se laatii yhteenvetoja palveluiden toimintatilasta. Ratkaisu koostuu kolmesta komponentista:

  • tavallinen konfiguroitava käyttömonitori (kuvaseinä)
  • kirjaston käyttö verkkopalveluiden kautta
  • isäosat Newtest-datan integroimiseksi Nagiokseen

Newtest ja Nagios voivat sen jälkeen keskustella keskenään, jolloin valvonta-alue laajentuu helpolla tavalla. Menetelmällä voidaan arvioida loppukäyttäjämittausten tuloksia (vasteaikoja, numeroarvoja tai merkkijonoja), skenaarioiden valvomien tapahtumien statustietoja (käytössä, ei käytössä, varoitus, hälytys jne), valmisteilla olevia hälytyslistoja jne. Newtest ja Nagios -yhdistelmä on helppo ottaa käyttöön yksittäisessä valvontakonsolissa, jolloin aikaa ei tarvitse käyttää uusien lisäosien tai muiden työkalujen kehittämiseen itse ja ilman “valmistajan tuotetukea”. Menetelmä vähentää kustannuksia ja integrointiin tarvittavaa aikaa. Opastettu asennus auttaa tekemään konfiguroinnin ja myöhemmin luoda järjestelmällä omia raportteja.

Newtest-operointiportaali -moduulin kanssa käytettynä ratkaisu käyttää Nagiosta reaaliajassa. Tämä mahdollistaa perinteisen IT-infrastruktuurivalvonnan Nagios-konsolissa Newtestin valvomien sovellusten ohella.

Haluatko tietää lisää Newtest ja Nagios -integroinnista? OTA YHTEYTTÄ