Todellisten käyttäjien valvonta

real-user-monitoring

Real-User Monitoring

Nykyaikaiset yritysjohtajat haluavat suorituskykymittareita, jotka erottelevat kiinteiden ja mobiilipalveluiden tarjoaman laadun. Mittareiden on toimittava samankaltaisessa hallitussa operointiympäristössä. Onnistuneen palvelun ja valvonnan kannalta panostukset ovat samanlaiset sekä Internet- että Intranet-sovellusten osalta. Tämän vuoksi suorituskyvyn mittaaminen todellisen liikenteen avulla todellisten käyttäjien valvonta-työkaluilla (passiivinen valvonta) on korvaamaton väline laadun hallinnassa.

 

 

Kaikkien käyttäjien kokemuksiin perustuva suorituskyky

ip-labelin todellisten käyttäjien valvontaratkaisut (passiivinen valvonta) antaa tarkan kuvan sovelluksen käytöstä kaikissa ympäristöissä. Yhdessä aktiivisten mittausanalyysipalveluiden kanssa ratkaisumme antavat palvelupäälliköille ja operoijille tietoa sovelluksen suorituskyvystä kaikkien käyttäjien kokemana.

Tutustu asiakaskertomuksiin

 

Todellisten käyttäjien valvonta – ip-label

ip-labelin todellisten käyttäjien valvontaratkaisut analysoivat verkkosovellusten tai verkkosivustojen suorituskykyä todellisen liikenteen pohjalta (käyttäjäkokemuksen laatu). Mittaukset tehdään käyttäjien puolelta sovelluksen sisällä olevan komponentin avulla. Se kerää vasteaikoja jokaisesta kriittisestä vaiheesta ja vertaa niitä käyttäjän sijainnin tai käyttäjän laitteiston ja ohjelmiston kokoonpanon mukaan. Lisäksi se vertailee suorituskykyä kävijämäärään, jolloin saadaan selville suorituskyvyn mahdollinen heikentyminen ruuhka-aikoina.

 

ip-labelin todellisten käyttäjien valvontaratkaisu on:

  • RUM

    Kattava näkemys suorituskyvystä (kaikki käyttäjät)

    Yksinkertainen: Yleisesti käytettävä ja helposti asennettava mittausväline verkkosovelluksille (JavaScript-jäljitin tai upotettu kirjasto), joka on kaikkien verkkosivustopäälliköiden saatavilla.

  • Koko kentän kattava: Mittaa yksittäisen sivun tai koko verkkosivuston suorituskyvyn kaikissa ympäristöissä (laitteet, selaimet, sijainnit, verkkotyypit jne).
  • Joustava: Mukautettava malli, joka huomioi mittausten määrän ja analyysien kattavuuden.
  • Nopeasti itsensä maksava: Näyttää välittömästi suorituskyky- ja käyttölukemat sovelluksen käyttöönoton tai sivuston optimoinnin jälkeen ilman muita testaustarpeita.

 

Tutustu ratkaisuumme

 

Jatkuva apu

Tuotteeseen kuuluu paikan päällä tai yrityksen sisällä annettava koulutus, jonka avulla järjestelmä saadaan käyttöön ja tiimit osaavat työstää valvonta- ja analysointiraportteja. Asiantuntijatiimimme voi myös auttaa rakentamaan yksityiskohtaisempia mittareita ja käyttämään lisätoimintoja yrityksenne tavoitteiden mukaisesti.