Sovellusten vianmääritys

Sovellusten vianmääritys

Tunnistaa nopeasti ja helposti tavat kriittisten sovellusten optimointiin

Olipa kyseessä tuotannossa esiintyvän häiriön paikantaminen tai jatkuvan testaus- ja kehitysratkaisun löytäminen varmennusvaiheeseen, ip-labelin ongelmanmääritysratkaisut paljastavat kriittiset polut koodiriveille ja SQL-kyselyihin asti ja vertaa saamiaan tietoja sovelluksen kuormitusprofiiliin.

 

Troubleshooting

Alhainen kuormitus

ip-labelin ongelmanmääritysratkaisu  ei vaadi sovelluskoodien muuttamista ja saadaan siksi käyttöön varmennuksissa tai tuotannossa vain muutamassa tunnissa.

Erittäin pienen kuormittavuuden (alle 2 %) lisäksi ratkaisumme tuo vihdoin käyttöön riittävästi olennaista tietoa, jonka avulla voidaan ratkaista, kannattaako sovelluksen toiminta optimoida lisäämällä resursseja (keskusyksikköjä, muistia jne.), muuttamalla konfiguraatiota (virittämällä JBoss-, Websphere-, Tomcat-, IIS-, roskadatan suodatusohjelmia ym.) vai optimoimalla lähdekoodit ja SQL-kyselyt.

Tutustu tuotteisiimme

APM troubleshooting

Ratkaisu yrityksen erikoistarpeisiin

ip-labelin asiantuntijat tietävät, että jokainen IT-osasto on erilainen. Tämän vuoksi ongelmanmääritysratkaisumme on erityisen käytännöllinen ja sopii tuotantoinsinöörien ja kehitystiimien erikoistarpeisiin.

Ratkaisu tarjoaa intuitiivisia mittaristoja ja mahdollistaa kaikkien tiimien osaamisen ja työpanosten yhdistämisen  häiriöiden korjaamiseksi.

Lataa tuotekuvaus

Troubleshooting

Kattaa kaikki tekniikat

Datapm agentit tukevat sovelluksen tuotannossa käytettäviä pääpalvelimia: .Net, Java, PHP. Jokainen agentti vie tutkimuksen syvälle koodien sisältöön parannettavien kohteiden löytämiseksi.
Käytössä ovat myös ESB-yhdistäjät (Tibco, Tuxedo jne.) ja erityiset tietokantakeräimet (OCI ym.).

 

End-to-end-näkymä

Jotta kyselyn koko reitti yrityksen arkkitehtuurissa saadaan selville, Datapm kokoaa ja vertaa tapahtumia eri palvelimilta (etupalvelimista, sovelluspalvelimista ja muista). Menetelmän avulla saadaan selvitys kunkin komponentin vaikutuksista suorituskykyyn.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä!