Big Data Raportit

Mobiiliverkkojen suorituskyky

Connected Objects ja muut yksiköt ovat erinomaisia tietotunnistimia. Mobiiliverkkojen sujuva toiminta on ratkaisevan tärkeää hyvin monille yrityksille, niin mobiilioperaattoreille kuin mille tahansa mobiiliympäristössä kriittisiä sovelluksia tarjoavalle yritykselle.

Tiesitkö, että jokainen mobiililaite, jokainen kommunikaatiomoduuli voi sisältää tai generoida arvokasta tietoa? Tiesitkö myös, että nämä tiedot voivat merkitä tuloja yrityksellenne?

Tietojen massakeräykseen ja reaaliaikaiseen analysointiin suunniteltujen ratkaisujensa avulla ip-label voi prosessoida järjestelmässä olevaa dataa, vertailla sitä ja tuoda esiin sen sisältämät arvokkaat osat yrityksissä, joille on niistä ratkaisevaa hyötyä.

Big data reporting

Kaikki data yhdessä ainoassa paikassa!

Datan koko merkitys aukeaa vasta sitten, kun se esitetään vierekkäin toisen datan kanssa. Esimerkiksi crowd-sourcing-sovellusten mittaukset on suhteutettava valvottujen mittausjärjestelmien kiinteistä mittauspisteistä saatavaan dataan tietojen kelvollisuuden määrittämiseksi.

Lisäksi tällaisen datan merkitys kasvaa edelleen, kun sitä verrataan liiketoimintatietoihin tai sovelluksen käyttötietoihin.

Tutustu tuotteisiimme

ip-label auttaa

ip-label voi opastaa yrityksenne datavallankumouksen läpi

ip-label auttaa  määrittämään yrityksellenne hyödyllisen datan, keräämään sen sisältämät tiedot (anonymisoinnin, reaaliaikaiset virrat jne.) ja  työstämään ne liiketoimintamalliinne. Yrityksellänne olevasta datasta tulee lähde myyntituloille!

Asiantuntija

ip-labelin asiantuntija

ip-labelin tutkimus- ja kehitystiimit kehittävät  mittaustekniikoita kaikkiin ympäristöihin (kiinteät mittauspisteet, mobiiliverkot, Windows, Linux, Android, iOS): aktiivinen testaus (latenssi, nopeus, kapasiteetti, video, audio jne.) ja passiivinen testaus (mobiilioperaattori, verkkotekniikan tyyppi, solu, MNC, MCC, signaalitaso, sijainti jne.) monentyyppisiin järjestelmiin.

Pilvipalvelutoimijana ip-label on kehittänyt ja ottanut käyttöön tehokkaita reaaliaikaisia datankeräysalustoja, joita Big Data -rakenteet nyt tukevat. Nämä rakenteet mahdollistavat  reaaliaikaisen pääsyn dataan. Olemme kehittäneet myös huippuluokan analyysialgoritmeja, jotka paikantavat virheet ja poikkeamat ja ilmoittavat epänormaaleista tilanteista, tekevät ennusteita ja laativat typologioita automaattisesti.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä!