MWC 2016: ip-labelin Mobile APM -sovellus on esillä Barcelonassa

14 Tammikuu 2016
MWC16

 

 

 

 

 

Besök vårt team i Barcelona (22-25 februari) och upptäck APM för mobila tjänster!

ip-label esittelee tämän vuoden MWC:ssä ainutlaatuisen Mobile APM -sovelluksen, joka tarjoaa täyden näkymän mobiilisovellusten käyttäjäkokemuksiin.
Käyttäjäkokemuksen laatu voi olla ratkaisevan tärkeää: huonot käyttäjäkokemukset voivat toimia mobiilisovellusta vastaan, jos sovellus esimerkiksi poistetaan tai sitä ei käytetä, sekä vahingoittaa yrityksen brändiä ja koko liiketoimintaa tuottamalla heikkoja arvosteluita ja negatiivisia kommentteja sovelluskauppojen käyttäjiltä, aiheuttamalla tulojen ja/tai tuottavuuden menetyksiä ja niin edelleen.
Kuinka mobiilisovelluksen käyttäjille voi taata optimaalisen kokemuksen kaikissa käyttöympäristöissä (kaikki selaimet, verkot tai laitteet), ja kuinka sitä voidaan mitata?

 

ip-labelin Mobile APM

ip-labelin Mobile APM -sovellus (Application Performance Management) tarjoaa markkinoiden kattavimman ratkaisun asiakkaiden kaikkien mobiilisovellusten tai verkkosivujen (myös responsiivisten) käyttäjäkokemusten mittaamiseen.

Ratkaisu testaa mobiilisovellusten toimintaa todellisten käyttäjien tai testaukseen kalibroidun laitepatteriston avulla. Mobile APM yhdistää synteettisen valvonnan (ympäri vuorokauden toimivat robotit) ja todellisten käyttäjien valvonnan (RUM) tarjoten siten kattavan testausratkaisun kaikille Android- ja Apple- sovelluksille. Tutustu ip-labelin Mobile APM -ratkaisuun.

ip-label on esillä Pavilon Francessa,

Halli 5 Osasto 5B41,
yhdessä Systematic Paris Régionin, Business Francen ja La French Techin kanssa.
Näytteilleasettajaprofiilin löydät tästä