Luxemburgilaiset laajasti tarjottavat datakeskukset mittausten kärjessä

Ensinnäkin! Vertailututkimusta ei ole koskaan ennen suoritettu todella paljon käytetyissä datakeskuksissa. Kattava, mutta ei silti täydellinen tutkimus keskittyi neljän tehokkaan luxemburgilaisen operaattorin liikenteeseen näiden viiden englantilaisen ja amerikkalaisen yhteistyökumppanin kanssa. Tulos oli selvä: Luxemburgin suorituskyky- ja saatavuus tasot ovat nousseet selvästi kilpailevien datakeskusten ohi.

Vertailun tarkoituksena oli selvittää, ovatko Luxemburgin valtavat panostukset laajasti tarjottaviin verkkohotelliverkkoihin tuottaneet toivottuja tuloksia ja millainen näiden verkkojen suorituskyky on verrattuna vastaaviin ammattilaisratkaisuihin Euroopassa ja sen ulkopuolella.

Asian selvittämiseksi ip-label rakensi teknisen vertailujärjestelmän laajasti tarjottavien verkkohotellien suorituskykyjen vertaamiseksi. Kyse on jatkuvasta vertailusta, jonka tulokset simuloivat ulkopuolisten käyttäjien kokemuksia. Luxemburgin ja Belgian johtava IT-alan lehti Soluxions Business Technologies julkaisi numerossaan 108 noin kymmensivuisen raportin tämän uuden barometrin antamista tuloksista. Tulokset perustuivat lähes 6 miljoonaan yksikkötestiin, jotka suoritettiin välillä 4.12.2012 – 14.1.2013.


Vertailututkimukseen tulee pian mukaan myös muita kansainvälisesti tunnettuja toimijoita. Tulokset julkaistaan lehden tulevissa numeroissa, ja silloin tiedetään, pitääkö luxemburgilaisten datakeskusten erinomainen suorituskyky pintansa myös niiden kansainvälisten pääyhteistyökumppaneiden kanssa, ja vaikuttavatko saadut tulokset suorituskykyä parantavasti vai kenties heikentävästi.

Raportin voi lukea (ranskaksi) Soluxionsin verkkosivustolta tästä.