ip-label juhlii 10-vuotista toimintaansa Espanjassa!

08 Lokakuu 2015
Haastattelimme 10-vuotisjuhlien kunniaksi erästä Espanjan ensimmäisistä ip-label-asiakkaista, NH Hotelsia. Lue, kuinka ip-labelin ratkaisut auttoivat yritystä ottamaan valvonta-asiat haltuunsa.

Ibex 35 -listattu NH Hotels (NH tulee sanoista Navarra Hoteles) on Euroopan kolmanneksi suurin business-hotelliryhmittymä. Ryhmittymän IT-infrastruktuurijohtaja Victoriano Castro lupautui kertomaan kokemuksistaan ip-label-ratkaisuista

nh-hotels

 

Asiakaskokemus: Victoriano Castro, IT Infrastructure Manager
Corporate IT & Organization Department, NH Hoteles

 

Mitä alun perin tarvitsitte silloin vuonna 2006?
Ensisijainen tavoitteemme oli valvoa kriittisten liiketoiminta- (back office) ja verkkosovellusten suorituskykyä ja saatavuutta.

 

Miksi valitsitte ip-labelin?
Datametrie Global Experience vastasi kaikkiin valvontatarpeisiimme. Lisäksi paikallisesti toimivat ip-label-tiimit mahdollistivat erittäin hyvän liikesuhteen kehittämisen tiimien kanssa.

 

Kuinka tarpeenne ovat muuttuneet?
Valvonta, online-valvonta, saatavuus ja vasteajat, suorituskyky … sovellusvalvonnassa on todella paljon tekijöitä! On tärkeää, että niistä kaikista saadaan tietoa. Olemme oppineet viime vuosina paljon, ja nyt osaamme ottaa kaikki parametrit huomioon ja teemme yhteistyötä ip-labelin kanssa kriittisten sovellusten suorituskyvyn varmistamiseksi.

 

Mitä etua ip-labelin sovellusten valitsemisesta on ollut?
ip-labelin ratkaisujen avulla olemme voineet valvoa yritystemme kriittisten sovellusten suorituskykyä ja saatavuutta sovellusten kehittyessä ja toimintaympäristön huomioiden.

 

Millaisia suunnitelmia teillä on tulevaisuutta ajatellen?
Haluaisimme paneutua valvontaan vielä syvemmin ja saada täyden näkyvyyden sovellusten sisäiseen toimintaan, jotta voimme olla varmoja niiden suorituskyvyn optimaalisuudesta.