Stressitestaus / Kuormitustestaus

Verkkokäyttäjät haluavat täydellistä suorituskykyä, eli vasteaikojen ja latausaikojen on oltava lyhyitä. He haluavat myös päästä sivustolle koska tahansa ja millaisella laitteella tahansa, kohtuullisessa ajassa. Mikäli sivuston suorituskyky on heikko, käyttäjä yksinkertaisesti lähtee pois, yleensä kilpailijan palveluun – eikä ehkä koskaan tule takaisin. Tämä vaikuttaa ehkä yrityksen imagoon ja saa asiakkaan turhautumaan, mutta sen lisäksi se vaikuttaa helposti myös suoraan yrityksen myyntilukemiin. Juuri tässä avuksi tarvitaan stressi- eli kuormitustestausta.

 

Testaa kriittisten sovellusten rajat

Edellä kerrotun vuoksi yrityksen on tiedettävä verkkosivustonsa murtumispiste. Tämä on erityisen tärkeää verkkokauppojen ja muiden myyntiä tekevien toimijoiden, kuten lipunmyyjien ym. sivustoilla. Mitä tapahtuu verkkokaupan taloudelle, jos sen verkkosivusto ei pysty suoriutumaan joulumyynnistä vaan ruuhka kaataa sen kesken vilkkaimman ostokauden? Tai kuinka turhautuneita ollaan yrityksessä, joka ottaa käyttöön uuden sisäisiä toimintoja hoitavan verkkosovelluksen (CRM, varastonhallinta jne.), eikä sovellus toimikaan? Nämä esimerkit osoittavat hyvin kuormitustestien tärkeyden.

 

Sovellusten stressitestaus parantaa koko yrityksen suoritustehoa

ip-labelilla on kuormitustestauksen asiantuntijoista koostuva tiimi, joka tarjoaa valmiita ratkaisuja sovellusten kuormitus- ja stressitestaukseen. Asiantuntijamme tarjoavat kattavan testiratkaisun, jolla seuraavat ongelmat voidaan välttää:

  • Odotamme verkkosovelluksen käyttäjien lisääntyvän 300 %:lla tiettynä päivänä (esim. alennusmyynti)
  • Käyttäjämme valittavat sivustomme hitaudesta ruuhka-aikoina (esim. DMS)
  • Siirrymme uuteen ratkaisuun/sovellusversioon ja haluamme varmistaa, ettei suoritustasomme laske saman käyttäjäkunnan osalta (esim. Websphere 4 > 5)

Tiimimme auttaa ymmärtämään, kuinka sovellus vastaa kuormitukseen, joka testissä saadaan aikaan aitoja samanaikaisia asiakastapahtuma jäljittelemällä. Tiimimme voi auttaa myös määrittämään tarpeenne ja antaa lopuksi yksityiskohtaisen raportin ja selvityksen testin tuloksista ja sen perusteella annettavista suosituksista.

Haluatko tehdä stressitestin sovelluksillenne? OTA YHTEYTTÄ